Közlemény - Késedelmes leszállítások

2020. augusztus 18.
Felhívjuk a „Mezőgazdasági erőgépek és kapcsolható eszközök, mezőgazdasági tevékenységekhez szükséges felszerelések, rendszerek, ültetvények telepítése és korszerűsítése, valamint tenyészállatok beszerzésének támogatására, Hargita, Kovászna és Maros megye területén - jogi és természetes személyeknek” program keretében támogatást nyert pályázóink figyelmét, hogy az Alapítvány kérésére a következő beszállítók jeleztek késedelmet a szállításban a 2020. augusztus 31-i határidő után, a következő termékekre:

AGROBRAVO KFT/AGROWEST
- Silóvágó kupa
- Vetőgép

BANAT TRACTOR SERVICE
- Farmtrac traktorok

LECO IMPEX
- Farmtrac traktorok
- Homlokrakodók
- Pótkocsi

NEXXON
- LESKO pótkocsik
PANAGROTECH SERVICE

- Farmtrac és Arbos traktorok
- Vetőgép

PEDROGROUP AGRO
- Arbos traktorok

ROYAL DRU
- Marpol pótkocsik
- Belarus traktorok

ROYAL TRACTOR ROMANIA / ROYAL MARINE
- Farmtrac traktorok
 
TRANSAGRAR MACHINE
- Belarus traktorok
- Pótkocsik
- Metalfach termékek

UMWELT
- Belarus traktorok
- Pótkocsik
- Metalfach termékek

Kérjük azon pályázóinkat, akiket a beszállítójával való újbóli egyeztetés után is még érint a határidő csúszás, és ezáltal nem sikerül 2020. augusztus 31-ig benyújtani a végső beszámolójukat, hogy SZÍVESKEDJENEK A HATÁRIDŐ LEJÁRTA ELŐTT, ÍRÁSOS HOSSZABBÍTÁSI KÉRELEMMEL FORDULNI AZ ALAPÍTVÁNYHOZ!

A kérelemben meg kell jelölni a beszállítót, a megrendelt gépet, valamint a késedelem okát és lehetőség szerint csatolni a beszállító nyilatkozatát is a várható leszállítási határidőre vonatkozóan.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy csak írásban, és a határidő lejárta előtt benyújtott kérelmet áll módunkban elfogadni, valamint alapos indok szükséges a határidőből való kicsúszás igazolására.

Azon pályázóink esetében, akik nem teljesítik határidőre a végső beszámoló benyújtási kötelezettségüket és erre vonatkozóan nem nyújtanak be kérelmet, a támogatási szerződés értelmében visszafizetési kötelezettségük keletkezik!