Anunț

23 martie 2020

Stimați Parteneri!

 

Echipa FUNDAȚIEI PRO ECONOMICA încearcă să își continue activitatea începută în pofida situației epidemiologice actuale, respectând regulile și dispozițiile în vigoare.

Astfel cum am promis, facem tot posibilul de a onora plățile din cadrul programului nostru de finanțare “DE MINIMIS” în domeniul agricol pentru județele Mureș, Harghita și Covasna și în situația actuală, cel târziu până la data de 31.03.2020.

În legătură cu aceasta vă atragem atenția ca cei care au primit notificare referitoare la ,completarea datelor, să încarce documentele solicitate în cel mai scurt timp posibil pentru a finaliza solicitările de plată. Vă rugăm totodată să luați în calcul și faptul că în cazul finanțărilor solicitate în lei, din cauza ratei de schimb valutar HUF-RON actual pot apărea pierderi însemnate de sume.

În cadrul programului nostru de investiții mari în agricultură pentru județele HARGHITA, COVASNA ȘI MUREȘ,  vă anunțăm că se continuă onorarea plăților și semnarea contractelor de finanțare.

Facem apel prin această cale către toți agricultorii, antreprenorii și partenerii noștri să respectăm dispozițiile autorităților, și în această perioadă, în limita posibilităților, să efectuăm comunicarea și administrarea prin intermediul mediului online.

Suntem încrezători că împreună vom depăși această perioadă de criză și vom putea continua munca comună.

Dorim tuturor sănătate și stăruință!

 

Echipa Fundației Pro Economica