Apeluri de proiecte - ACTUALIZARE (02.10.2020, 17:07)*

29 septembrie 2020

*ACTUALIZARE: Solicitările de finanțare depuse astăzi până la ora 16.00 în cadrul programului "Sprijinirea investițiilor noi legate de prelucrarea/procesarea produselor agricole" și "Finanțarea investițiilor legate de producția agricolă – și prelucrarea produselor agricole" arată o depășire substanțială (de 10 ori) a sumei alocate pentru acest program. Din acest motiv, conform deciziei de astăzi a Consiliului director al Fundației înregistrarea necesară pentru a aplica în acest program va fi suspendată în data de 02.10.2020 ora 24.00.

Toți cei care s-au înregistrat și doresc să depună proiecte, pot face acest lucru până la termenul de depunere a proiectelor cuprins în apelul de proiect, adică până la data de 29 octombrie 2020 ora 16.00.

În vederea redistribuirii sumei de 85 milioane lei, care reprezintă soldul rămas din fondul alocat programelor „Apel de proiect pentru finanțarea investițiilor legate de producția agricolă și prelucrarea produselor agricole” și „Apel de proiect regional pentru sprijinirea investițiilor noi legate de prelucrarea/procesarea produselor agricole” din anul 2019, Fundația redeschide aceste programe, condițiile de aplicare rămânând neschimbate. Textul apelurilor actuale le găsiți AICI.