Informații importante legate de raportul final

7 mai 2020

ÎN ATENȚIA BENEFICIARILOR PROGRAMULUI “DE MINIMIS” DIN JUDEȚELE HARGHITA, COVASNA ȘI MUREȘ!

Informații importante legate de raportul final

Virarea sumelor de finanțare către Beneficiarii finali din cadrul “Proiectului pentru finanțarea achiziției de mașini și utilaje agricole, respectiv achiziției de echipamente necesare activității agricole, înființarea și modernizarea plantațiilor, precum și procurarea animalelor de prăsilă, pe teritoriul județelor Harghita, Covasna și Mureș” a fost efectuată. Vă rugăm să completați și să trimiteți raportul dvs. final cel târziu până la data de 30 iunie 2020, accesând Completarea raportului final (Végső beszámoló kitöltése) în secțiunea Rapoarte finale (Végső Beszámolók) din Contul meu (Saját fiók).

Informațiile și îndrumările legate de completarea Raportului final le veți găsi în locul menționat mai sus.

Vă atragem atenția, că condiția decontării proiectului este înregistrarea unei ipoteci în favoarea Fundației asupra echipamentelor, animalelor de prăsilă sau plantațiilor achiziționate cu ajutorul finanțării.

Obligația înregistrării unei ipoteci, prevăzută în contractul de finanțare semnat cu Fundația, poate fi îndeplinită cu ajutorul instituției/persoanei competente pentru înregistrarea ipotecilor, care este cel mai ușor accesibil pentru Dvs. (lista acestora o găsiți aici: https://mj.rnpm.ro/#operatori/). Accesul publicului va fi permis după 15 mai 2020.

În județul Harghita instituția competentă pentru înregistrarea ipotecilor în Registrul Național de Publicitate Mobiliară este Camera de Comerț și Industrie al județului Harghita, cu sediul în Miercurea Ciuc, Bvd. Timișoarei nr.24-26, lângă Magazinul de Apicultură “Mézüzlet”, contact: 0266 371 802.

În Odorheiu Secuiesc puteți apela și la notarul public Lőrinczi Mátéfi Tünde (Bărdești nr. 243, 0266 247 067), cine în baza unei împuterniciri va acționa în vederea înregistrării ipotecii.

În județul Covasna instituția competentă pentru înregistrarea ipotecilor în Registrul Național de Publicitate Mobiliară este Camera de Comerț și Industrie al județului Covasna, cu sediul în Sfântu Gheorghe, str. Oltului nr. 17. Contact András-Nagy Mária (0755-085-842, juridic@ccicov.com) și Buksa Árpád (0757-099-963, interne@ccicov.com)

În județul Mureș instituția competentă pentru înregistrarea ipotecilor în Registrul Național de Publicitate Mobiliară este Camera de Comerț și Industrie al județului Mureș cu sediul în strada Primăriei nr. 1 din Târgu-Mureș, contact: 0265 269 218.

Dacă aveți nelămuriri nu ezitați să contactați biroul Fundației cel mai apropiat de Dvs. Datele de contact ale birourilor noastre le găsiți pe pagina noastră de web, accesând linkul: https://proeconomicaalapitvany.ro/contact/.