Véget ért az I. Erdélyi Mentorprogram

2021. június 25.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság, a Design Terminal és a Pro Economica Alapítvány közös szervezésében megrendezésre került az Erdélyi Mentorprogram Záró- és Díjátadó Gálája Kelementelkén.
A mintegy száz erdélyi magyar vállalkozó aktív résztvevője volt a több hónapon át tartó mentorprogramnak, melynek fő célja, hogy hosszú távon segíteni tudja a hálózatépítést és a vállalkozói közösség fejlődését a térségben.

Az eseményen köszöntőt mondott Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és dr. Vass Levente, a romániai Egészségügyi Minisztérium államtitkára. Ezt követően a leginspirálóbb mentor, a legelhivatottabb mentorált, a legkitartóbb páros, a legmentorabb mentor és a legösszetartóbb csapat kategóriák nyerteseit díjazták, majd a jelenlevő mentorok és mentoráltak átvehették a programban való részvételért járó okleveleiket.

A személyes találkozónak köszönhetően rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a program hasznosságára vonatkozóan, így az Alapítvány csapata lelkesen várja a folytatást, remélve, hogy még több vállalkozó jut majd hatékony segítséghez, kap tapasztalaton alapuló megoldásokat a segítőkész mentoroktól.