Fontos tudnivalók a végső beszámolóval kapcsolatban

2020. május 07.

A székelyföldi “de minimis” program kedvezményezettjeinek figyelmébe! 


A „Mezőgazdasági erőgépek és kapcsolható eszközök, mezőgazdasági tevékenységekhez szükséges felszerelések, rendszerek, ültetvények telepítése és korszerűsítése, valamint tenyészállatok beszerzésének támogatására, Hargita, Kovászna és Maros megye területén - jogi és természetes személyeknek” pályázati felhívás keretében a Végső Kedvezményezettek (Pályázók) részére a támogatások kiutalása megtörtént, ezért kérjük legkésőbb 2020. június 30-ig a Saját fiókban található, Végső Beszámolók címszónál a Végső beszámoló kitöltése hivatkozásra kattintva töltse ki és küldje el végső beszámolóját.

A Végső beszámoló kitöltésével kapcsolatos információkat és útmutatókat a fent említett helyen megtalálja.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a projekt elszámolásának feltétele a jelzálog bejegyzése az Alapítvány javára, a támogatás segítségével megvásárolt eszközökre, állatokra, ültetvényekre.

A támogatási szerződésben előírt jelzálog bejegyzési kötelezettségnek úgy tehet eleget, hogy felkeresi az Önnek legkönnyebben elérhető jelzálog bejegyzésre illetékes intézményt/személyt (itt olvashatja ezek névsorát: https://mj.rnpm.ro/#operatori/).

Hargita megyében a Hargita Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jogosult a hivatalos ingósági jelzálog nyilvántartóba való bejegyzésre, melynek székhelye Csíkszeredában a Temesvári sugárút 24-26 szám alatt található, a jelenlegi “Mézüzlet” mellett. Telefon: 0266 371 802.
Székelyudvarhelyen Lőrinczi Mátéfi Tünde közjegyzőhöz is fordulhatnak, hogy meghatalmazás alapján, a jelzálog bejegyzésének ügyében eljárjon. Elérhetősége: 0266 247 067, Fenyéd 1 szám.

Kovászna megyében a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jogosult a hivatalos ingósági jelzálog nyilvántartóba való bejegyzésre, melynek székhelye Sepsiszentgyörgy, Olt utca („tűzoltóság utcája”), 17-es szám. Elérhetőségek: András-Nagy Mária (0755-085-842, juridic@ccicov.com) és Buksa Árpád (0757-099-963, interne@ccicov.com)

Maros megyében a Maros Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jogosult a hivatalos ingósági jelzálog nyilvántartóba való bejegyzésre, melynek székhelye Marosvásárhelyen, a Városháza (Primăriei) u. 1 szám alatt található.
Kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal az Önhöz tartozó legközelebbi irodához. Irodáink elérhetőségét megtalálja weboldalunkon, a következő hivatkozáson: https://www.proeconomicaalapitvany.ro/kapcsolat/.